Дочь погибшего героя АТО получила землю в Пуще Водице несмотря на атаки рейдеров

Оболонський районний суд Києва визнав незаконним свідоцтво права власності на будинок, який два брати збудували на землі , призначеній для доньки загиблого полковника Нацгвардії.

Сьогодні оболонський суд Києва визнав , що два брати , Сергій Бринзак і Сергій Слєпак , незаконно збудували собі будинок в Пущі Водиці , що під Києвом, на території ділянки , яку бабуся Раїса Сидоренко купила для онуки Олени Бойко .Батько Олени, Юрій Бойко ( позивний НЕМО) загинув у серпні 2014 року під Іловайськом , тому бабуся вклала всі накопичені за життя кошти , щоб забезпечити напівсироту — онуку майбутнім.

Більше того – в ухвалі є пункт про знесення будинку , а це підтверджує факт його незаконної побудови. Проте , ні Сергій Слєпак , ні Сергій Бринзак на судове засідання не з”явилися . Щоб довести своє право на законно куплену ділянку землі , в Раїси Сидоренко пішло цілих два роки .За цей час брати так заплуталися в своїх показах ,що одночасно визнали право власності на будинок . “За час судових засідань Можна було викликати декілька десятків свідків, однак цього не було зроблено. Чому воно не було так зроблено : тому , що ні Бринзак , ні Слєпак не з”являлися на судове засідання .

Їх представники приходили до суду , але не могли пояснити нічого по матеріалах справи , вони путали коли які були рішення .” – пояснила адвокат Дар’я Козій . Також адвокат зазначила , що будинок експлуатується також незаконно :” . Навіть якшо подивитися на цей будинок –це є досить непридатна для життя споруда, до якої підведено газ. Тобто, в матеріалах даної справи немає жодної інформації про те , що будинок був введений в експлуатацію. Без введення в експлуатацію неможливо було підводити газ. Це наразі аварійно-небезпечна будівля і для сусідів. “ Сама ж бабуся Раїса Сидоренко каже , що земля у Пущі Водиці , де знаходиться ділянка , завжди була ласим шматком для рейдерів , але вона готова доводити свою правоту в судах за своє законне майно.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам