5 модних чоловічих светрів

Серед величезної кількості светрів та кофт для чоловіків можна обрати кілька безпрограшних варіантів, які вигідно поєднуються з одягом повсякденного стилю.

Які светри мають бути в чоловічому гардеробі?

Варто обрати кілька модних моделей на https://intertop.ua/catalog/odezhda/muzhskaya/good_type-kofty-i-svitera-podvid-sviter/ та додати їх до гардеробу. У новому сезоні такими моделями можуть стати:

  • светр із в’язаним візерунком;
  • поло з довгими рукавами;
  • скандинавський мотив;
  • геометричний принт;
  • светр на блискавці.

М’який однотонний в’язаний светр із візерунком можна вважати класикою. Він виглядає стильно та стримано, водночас асоціюється з теплом, комфортом та м’якістю. Його приємно носити в зимовий час, а поєднується такий одяг із синіми джинсами, класичними брюками. В моді кремові, кавові, бежеві відтінки, які створюють додаткове відчуття тепла та комфорту.

Поло з довгими рукавами можна носити без нічого або поєднувати з піджаком, джемпером спортивного та повсякденного стилю. Найбільш актуальні кашемірові та бавовняні моделі зі смужками та написами.

Візерунки зі скандинавськими мотивами — найкращий зимовий варіант. Вони не лише теплі та комфортні, у них поєднується оригінальність та класика. Такі светри можна носити в офіс, кафе, на святкові зустрічі — будь-куди, особливо в період зимових свят.

Завжди актуальним залишається геометричний принт. Смужки та клітинки різних розмірів, різні графічні візерунки — ідеальне доповнення для чоловічих джемперів і кардиганів у стилі кежуал. Також можна доповнити гардероб светром на блискавці — аналог кардигану, але без гудзиків. У такому виконанні він більше схожий на кофту, яка також може мати місце в сучасному гардеробі.

Чоловічі кофти: які вони? 

Кофти вільного стилю — це світшоти, худі, толстовки. Вони можуть виглядати як суто спортивні речі або більш нейтральні, що поєднуються з повсякденним образом. Світшоти відрізняються різними принтами та візерунками, тому завжди можна підібрати вдалий варіант. Худі та толстовки розраховані на захист від холоду

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам