Apple демонструє новий жовтий колір iPhone 14 у рекламі «Hello Yellow».

Apple випустила новий рекламний ролик «Hello Yellow», щоб рекламувати новий жовтий колір для iPhone 14 і iPhone 14 Plus. Блог Apple також також розповів про новинку.

Компанія оголосила про додавання нового кольору 7 березня, і тепер його можна придбати. Він поєднується з іншими кольорами, зокрема Blue, Purple, (Product)RED, Midnight та Starlight.

Реклама «Hello Yellow показує людину, яка йде містом, наповненим жвавими людьми, досліджуючи все за допомогою фотографій, зроблених на жовтий iPhone 14. На задньому плані звучить пісня «Le Banana Split».

Моделі iPhone 14 Pro не отримали новий жовтий колір, ймовірно, через те, що у них вже є жовтувато-золотий варіант.

В iPhone 14 та iPhone 14 Plus нічого більше не змінилося, окрім нового кольору. Ці моделі мають функцію фотозйомки під назвою «Режим дії» для стабільних відео, виявлення аварії для автомобільних аварій, екстрений супутник через SOS для шукачів пригод, швидкісний чіп A15 Bionic та інші вдосконалення та вдосконалення.

Клієнти Apple у США можуть придбати жовту модель iPhone 14 із новою функцією «Купуйте у спеціаліста через відео». Це дозволяє людям спілкуватися з експертом Apple у відеодзвінку, щоб отримати допомогу у виборі iPhone.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам