Доставка суші у Києві «Арасака» Суші — Різноманітність ролів та задоволення

суши

Роли – це справжній калейдоскоп смаків та текстур, і їхня різноманітність вражає. Сьогодні вони користуються не меншою популярністю, ніж суші. Вони є інтерпретацією традиційної японської страви і представлені різними варіантами.

Роли є рулетом з рису і начинки, загорнутий в лист норі і нарізаний порційними шматочками. Як начинка може використовуватися лише один продукт або кілька інгредієнтів.

Особливості приготування

Виходячи з того, яким способом готуються роли, або маки, вони можуть бути різного розміру та типу виконання:

  1. Хосомаки. Є ролами класичного типу. Шматочки невеликого розміру, тому що начинка складається лише з одного компонента (риба, авокадо, морепродукт). Загортається вона разом із рисом у норі.
  2. Футомакі. Роли цього виду мають шматки більшого розміру, тому що начинка в них багатокомпонентна (можливо від 3 до 5 продуктів). Рис і начинка в них розміщується всередині листа норі. Футомаки відрізняються розгорнутим та насиченим смаком.
  3. Уромаки. Ще їх називають «роли навиворіт», тому що норі укладається всередину, а зовні знаходиться рис та начинка. Для надання особливості смаку та зовнішньої привабливості їх часто вмокають в ікру (тобико, летючої риби), посипають кунжутом.

Популярні роли

Величезною популярністю серед любителів цієї страви користуються роли Філадельфія та Каліфорнія. Вони підкорили своїм м’яким і яскраво вираженим смаком завдяки ніжному вершковому крем-сиру, що входить до складу.

Як начинки в цих ролах використовується слабосолений лосось, тунець, вугор, мідії, креветки та інші морепродукти. Також часто до основних компонентів додається авокадо, огірок, гра та інші інгредієнти.

Також роли можуть бути:

  1. Запечені. Їх запікають у духовці, попередньо на кожен рол наноситься спеціальний соус, що надає хрустку текстуру і смачну скоринку.
  2. Гарячі. Ще їх називають темпура-ролами. Для їхнього приготування використовується спеціальний кляр – темпура. Самі роли обсмажуються на сковороді у великій кількості олії.
  3. Фьюжн роли. Є комбінацією японської та інших кухонь.
  4. Вегетаріанські роли. Риба і морепродукти в них відсутні, а як начинка використовуються овочі, сир.

Замовити суші arasaka.com.ua та роли різних видів можна додому або в офіс. Ми пропонуємо різноманітне меню, доступні ціни на весь асортимент. Доставка суші Київ здійснюється точно у вказаний час, ми працюємо по Дарницькому та іншим районам міста. Також ми маємо можливість самовивезення.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам