Як часто потрібно чистити glo™?

На правах реклами.

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

Пристрої glo™, а зараз модельний ряд, представлений девайсами HYPER X2, HYPER PLUS, PRO, PRO SLIM, HYPER+ UNIQ, потребують постійного догляду, як і будь-який електронний девайс. Тому, якщо ви щойно познайомилися з цією продукцією, потрібно дізнатися не тільки щодо користування, але і як почистити гло (glo™) правильно.

І якщо на питання “як користуватися гло” (glo™) ви зможете самостійно знайти відповідь в інструкції, то для чищення девайсу потрібно знати ще деякі особливості:

  • не можна чистити пристрій підручними механічними засобами;
  • не можна намагатися вистукати з пристрою залишки після чищення;
  • не можна промивати відсік водою чи іншими засобами.

glo™ попіклувався, щоб користуватися пристроєм було зручно, саме тому в комплекті є  очищувач для гло (glo™) у вигляді щіточки*. Також у комплект входить USB Type-C з підтримкою струму 2А та вище для зарядки вашого пристрою. А от адаптера в комплекті немає, бо glo™ піклується про довкілля, розуміючи, що він і так є у кожному домі. 

Чому важливо регулярно чистити пристрій glo™

Якщо ви придбали один із пристроїв для нагрівання тютюну glo™, то маєте розуміти, що від правильного обслуговування буде залежати якість експлуатаційних можливостей. Крім того, за регулярного  чищення:

  • не будуть змінюватися смакові характеристики;
  • не буде стороннього запаху від нагрівальної камери;
  • буде зберігатися повноцінна працездатність пристрою.

В інструкції є чіткі правила щодо обов’язкового очищення, одне з яких  —  необхідність чистити девайс після кожних 20 сесій за допомогою спеціальної щіточки. Завдяки цьому прочищається камера нагрівання, видаляється волога, що може з’явитися у нижній частині та на затворі. Це допоможе пристрою працювати краще та довше.

Щіточка, що йде у комплекті має невеликий йоржик з довгою ручкою, завдяки чому можна позбутися шматочків тютюну, забруднень та паперу. Під час першої чистки потрібно обов’язково уважно прочитати інструкцію по догляду за вашою моделлю пристрою glo™. Процедура чистки наступна: відкривається верхній затвор та невеликий отвір для чистки, який знаходиться знизу пристрою. Вони очищаються щіточкою від забруднень з обох сторін без використання додаткових матеріалів чи рідин. Після очищення щіточка промивається під проточною водою та просушується, тому що чистити мокрою щіткою пристрій заборонено. 

Всі зовнішні забруднення краще видаляти сухою ганчіркою без використання різних засобів, ацетону, спирту тощо. У випадку, якщо під час чистки використовувалися засоби, то виробник не несе відповідальності за пошкодження, а сам пристрій не підлягає обміну на новий по гарантії. 

Якщо у вас є питання щодо придбання пристрою для нагрівання тютюну glo™, то ви можете звернутися до служби технічної підтримки онлайн за телефонами 0 (800) 50-90-80 або 8008**.

* Ця продукція призначена для використання виключно з glo™.

* Дзвінки по Україні безкоштовні. Тільки для повнолітніх.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам