Як налаштувати електронну пошту в програмі M.E.Doc?

налаштуванння електронної пошти в медок

Програма M.E.Doc передбачає багато можливостей для користувача. До того ж вона надає можливість скоротити час на щоденні операції. Завдяки M.E.Doc більшість регулярних процесів виконується автоматично. Листування з діловими партнерами не залишилося поза увагою розробників.

Для чого потрібна електронна пошта Медок?

Найперше це можливість вести листування з контролювальними органами, не перемикаючись між програмами. У електронній пошті можна використовувати документи, що завантажені або створені в програмі. Більше не треба шукати накладну чи звіт на робочому столі. Достатньо задати параметри пошуку, щоб програма Медок самостійно обрала потрібний документ. Користувачу залишається тільки додати його до повідомлення.

Як створити електронну пошту M.E.Doc?

Для створення поштової скрині потрібний обліковий запис на одному з розповсюджених поштових сервісів. Оптимальним варіантом є пошта на таких ресурсах:

  • meta.ua;
  • ukr.net;
  • gmail.com.

Довідка! Розробники радять не використовувати особисту поштову адресу. Краще за все створити новий обліковий запис, який буде існувати лише для ділового листування.


На кожній платформі є власні особливості створення скрині. Наприклад, на сайті ukr.net доведеться додатково активувати дозвіл на доступ стороннім програмам. Для поштової скрині gmail.com треба налаштувати подвійну аутентифікацію, щоб захистити приватні дані.

У будь-якому випадку створення поштової скрині не викликає ускладнень. Сучасні сервіси надають інструкції та підказки. Впоратися з цим зможе навіть дитина.

Як налаштувати електронну пошту в Медок?

На сторінці головного меню є розділ «Адміністрування». Для відкриття пошти потрібно натиснути на надпис «Параметри системи». Після цього відкриється вікно зі списком доступних опцій. Серед них є послуга «Електронна пошта».

Як тільки напис активовано, треба внести дані з поштової скрині, яку відкрили заздалегідь. Для реєстрації вносять адресу електронної пошти. У полі нижче вводять пароль від неї. Щоб завершити процес, пароль дублюють.

У нижній частині вікна буде розташовано декілька варіантів завершення реєстрації. Аби запобігти виникненню проблем в майбутньому, рекомендовано перевірити актуальність внесених даних. Для цього достатньо натиснути кнопку «Перевірити з’єднання». Якщо перевірка пройшла вдало, треба зберегти зміни, натиснувши «Застосувати».

Важливо розуміти, для яких цілей створено поштову скриню. Якщо планується використання тільки у програмі Медок, то варто активувати відповідну опцію. Для цього достатньо поставити відмітку навпроти стрічки «Використовується тільки Медок». Це надасть можливість програмі видаляти зайві файли, котрі не потрібні для її роботи.


Важливо пам’ятати, що під час внесення даних має стояти саме та мова, на якій створювалась поштова скриня. Уважно перевірте, чи не ввімкнена кнопка Caps Lock. Програма розрізняє великі та малі літери. Через це може не прийняти введену комбінацію букв.


Деякі поштові сервіси під час додавання скрині у Медок вносять інформацію автоматично. У будь-якому разі перевірка даних перед збереженням є актуальною.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам