Як працює трейдинг криптовалют?

Трохи більше ніж сім років тому інсайдери знайшли новий спосіб заробітку. Вони почали розглядати криптовалюту як інтерес, що здатний у найкоротший час збагатити власника рахунку. Тож не дивно, що багатьох так цікавить курс ефіру, біткоїна та інших популярних криптовалют. Саме з подібним інтересом пов’язана дедалі більша кількість спеціальних бірж і платформ, розроблених для торгівлі криптою.

Ключові переваги трейдингу

По суті це активна торгівля однією або кількома криптовалютами для власного збагачення. А вже для торгівлі можна використовувати всі комфортні інструменти. Причому не завжди на рахунку трейдера є ефіри або інші токени. По суті, процес відбувається той самий, що і при торгівлі акціями. Відкривається довга пропозиція, якщо є припущення, що курс зростає. Або вибирається коротка, якщо вважається, що курс скоро зміниться в меншу сторону.

Подібний підхід має безліч переваг:

  • чудово підходить для тих, хто вже торгував акціями, оскільки процес управління не змінюється;
  • дає змогу розвинути увагу і пам’ять багато в чому завдяки швидкій зміні курсу протягом не тільки дня, а й навіть години;
  • можна відстежувати світові новини, які також можуть позначитися на вартості валюти.

Варто розуміти, що як і під час торгівлі акціями, під час торгівлі криптовалютою використовуються графіки. Саме на них найпростіше відстежувати актуальні зміни в реальному часі та робити прогнози з приводу подальших продажів.

Поради для трейдерів-початківців

Перш за все потрібно бути уважним. В іншому випадку можна упустити важливі нюанси та просто прогоріти. Щоби напрацювати подібну якість, рекомендується ретельно підготуватися, зокрема з технічного боку. Наприклад, придбати якісний ПК із двома моніторами по 32 дюйми. Це необхідно для якісної роботи. Не зайвим буде:

  • вивчити особливості всіх популярних валют, зокрема їхні коливання курсу за останні місяці, роки;
  • ознайомитися з термінологією;
  • відстежувати актуальні новини криптосвіту.

Подібний підхід просто необхідний для тих, хто бажає заробляти торгівлею. Інакше ви можете просто не вловити тенденцію зростання конкретної криптовалюти та втратити шанс заробити мільйони, як це було з біткоїном.

Не зайвим буде і заздалегідь визначитися з вибором біржі, на якій здійснюється торгівля. Досвідчені трейдери використовують одразу кілька платформ, але для осягнення азів достатньо для початку й одного майданчика. Після реєстрації рекомендується ретельно дотримуватися правил сайту. В іншому випадку за найменше порушення користувач блокується без права відновлення.

Не зайвим буде і проходження постійного навчання та підвищення кваліфікації. Постійне спілкування та обмін досвідом дадуть змогу оперативно навчатися і прокачувати вміння трейдера.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам