Які подарунки можна подарувати колезі?

Боулинг

Якщо вам пощастило працювати у дружньому колективі, то скоріше за все у вас є спільні свята та події, на яких ви даруєте один одному подарунки. Зазвичай в хід йдуть тематичні набори або продукція з логотипом фірми, але якщо ви хочете бути більш оригінальними, то вам варто обирати для колег яскраві враження від bodo. Адже таких вражень дійсно дуже багато і можна підібрати щось цікаве під будь-який смак, ну а декілька прикладів таких подарунків ми приведемо вам далі у цьому матеріалі.

Квест-кімната

Такий подарунок ви можете зробити як одному з ваших колег, так і невеличкому колективу, адже зазвичай усі квести проходять від 4 до 6 осіб. Крім того, існують різні тематики цих квестів, так що вам точно буде з чого обирати, щоб цікаво було усім учасникам вашої дружньої компанії.

Stand Up вечір

В наш час гумор відіграє дуже велику роль як не просто цікавий і пізнавальний відпочинок, а ще й як непоганий варіант відволіктись від усіх проблем. Так що можете не сумніватися, ваш колега буде радий отримати від вас подібний сертифікат і відправитись на stand up одного з українських гумористів, після чого він точно залишиться задоволеним!

Боулінг для компанії

Ще один варіант подарунка, який ваш колега може розділити як зі своїми близькими друзями, так і зі співробітниками. Він відправиться з бажаною компанією у боулінг клуб, де отримає все необхідне для гри, в тому числі і спеціальне взуття. Після чого можна буде грати на одній доріжці, або розділитись на команди та влаштувати справжній чемпіонат з цієї цікавої гри!

Вечеря в грузинському ресторані

Доволі універсальний варіант для подарунка, адже в грузинській кухні досить багато різних блюд, так що кожен знайде в ній щось особливе саме для себе. Ваш колега матиме на балансі сертифіката певну суму грошей, яку зможе витратити в такому ресторані, обравши всі страви, які він сам захоче. Навіть не сумнівайтесь, кожен ваш співробітник точно оцінить подібний знак уваги!

Дегустація вин

Якщо ви знаєте, що ваш колега полюбляє легкі спиртні напої, а особливо вина, то вам точно варто розглянути саме такий варіант для подарунка. Він відправиться на виноробню, де в першу чергу побачить, як саме створюється його улюблений напій, а потім зможе продегустувати різні сорти вина разом зі смачною закускою.

Гавайський масаж

Будь-хто заслуговує на справжній відпочинок і похід в спа салон — це один з найкращих варіантів проведення вільного часу. Колега відправиться на масаж, який буде виконуватись з використанням теплої олії з виноградних кісточок під звуки заспокійливих гавайських мелодій. Такий відпочинок дійсно розслабить та подарує задоволення вашому знайомому!

Ми впевнені, що серед названих нами варіантів ви оберете цікавий подарунок, який точно оцінить ваш колега по роботі!

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам