Корпоративна англійська: всі переваги вивчення мови

Английский язык

Навряд чи хтось сьогодні ще сумнівається у важливості вивчення іноземних мов, зокрема – англійської. Але одна справа – навчання у школі або іншому навчальному закладі, коли для додаткових занять є купа вільного часу, і зовсім інша – доросле життя, сповнене клопотів та насичене справами. Що ж робити, якщо вивчення англійської далі відкладати нікуди? Саме у такому випадку вам допоможе корпоративна англійська – курси, які підлаштовуються під ваші потреби.

Що пропонує Englishdom

Інтерактивні технології вже займають таку значну частину життя людини, що не скористатися ними для економії власного часу просто немає причин. Адже це дійсно зручно: приділити час самоосвіті з дому, офісу чи з будь-якого іншого місця, де є доступ до інтернету. А ще важливо те, що навчання буде проходити саме у тому напрямку, який для вас на даний момент у пріоритеті, адже команда Englishdom може викладати для:

  • фінансистів;
  • продавців;
  • ІТ-фахівців;
  • юристів;
  • працівників промислових підприємств;
  • медичних фахівців тощо.

Відчуйте різницю: ви вдосконалюєте свою англійську саме у тому напрямку, який потрібен вам у даний момент, тобто ваш рейтинг на кадровому ринку зростатиме з кожним пройденим уроком.

Як проходить навчання

Зазвичай курси корпоративної англійської замовляє керівництво для своїх співробітників, адже володіння іноземними мовами – це не лише імідж компанії, а й розширення її можливостей у певній сфері.

Для того, щоб з’ясувати, що саме вам потрібно, не знадобиться багато часу: необхідно просто зателефонувати і поспілкуватися із нашими фахівцями, а також обрати час для проведення безкоштовного пробного заняття.

Результати навчання стануть помітними вже після перших уроків: ваші співробітники будуть знати основну термінологію напрямку, у якому вони працюють, зможуть оволодіти необхідною лексикою, а після закінчення навчання – спілкуватися англійською без перекладача, що дуже важливо для бізнесу.

Переваги Englishdom

Якщо ви ще знаходитесь на етапі вибору, вам варто знати, що навчання корпоративній англійській в Englishdom – це:

  1. Супровід висококваліфікованими викладачами, які не просто отримали освіту, а й неодноразово підтвердили свій професіоналізм.
  2. Індивідуальний підхід до кожного, який базується на вхідному рівні учнів, їхніх здібностях та бажаному кінцевому результаті.
  3. Наявність всіх необхідних матеріалів для навчання, в тому числі – й доступ зі смартфону.
  4. Можливість спілкування із носіями мови.

Все це та багато іншого – складові успішності, яка на сьогодні неможлива без вільного володіння англійською. Тому досить думати – час діяти: записуйтесь на безкоштовний пробний урок корпоративної англійської в Englishdom.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам