Криолиполиз — прогрессивная технология уменьшения жирового слоя

Яка жінка не мріє про осину талію? Та й чоловіки не в захваті, коли з’являється пивний живіт, а підступні складки нависають над паском. Є ще, так звані, жирові пастки, які обумовлені генетичними чинниками. Спорт та дієти допомагають геть не завжди. У клініці пластичної хірургії ANACOSMA вам запропонують кріоліполіз — неінвазивний метод, дія якого базується на руйнівному впливі низьких температур на жирові клітини. Докладніше дізнавайтеся на сайті клініки за посиланням https://anacosmo.ua/…/kriolipoliz-sristal-bezoperatsionnaya-liposaktsiya/.

Сутність методу

Процедура проводиться за допомогою французького апарату для медичного кріоліполізу Cristal. Зважаючи на розмір жирових відкладень, лікар встановлює температуру від мінус 5 до мінус 9оС та тривалість від 50 до 90 хв. Через спеціальний аплікатор жирові клітини піддаються впливу низьких температур, внаслідок чого гинуть. Потім вони природним шляхом (як і клітини інших тканин) через лімфатичну систему виходять із організму. Важливо, що вони не відновлюються, бо їхня кількість генетично лімітована.

Метод використовується, якщо товщина жирової складки перевищує 2 см. Шкіра зони обробки захищається спеціальною термосерветкою. Холодовому впливу піддається шар до 1,5 см, де немає нервових закінчень та кровоносних судин, що живлять шкіру. Тому ризик ускладнень зведений до мінімуму.

Глибина дії холоду та його розподіл по робочій зоні контролюється 15 датчиками, якими оснащений апарат Cristal. Схуднення проблемної частини відбувається рівномірно та безпечно. Перші результати помітні через 2–4 тижні після маніпуляції. Організм виводить кристалізований підшкірний жир до 3 місяців після медичного кріоліполізу. За 1 сеанс жирова складка зменшується на 20–30 %.

Плюси схуднення холодом

  • Апарат Cristal підходить для будь-яких ділянок із жировими надлишками (друге підборіддя, внутрішня поверхня рук, низ, верх живота, бічні частини спини, стегна).
  • Зазвичай достатньо 1–2 сеансів.
  • Процедура неінвазивна, тому не потребує розрізів, наркозу та періоду відновлення.
  • Немає шкоди для організму. Загиблі клітини не токсичні, кінцеві продукти виводяться лімфою.
  • За умови збереження постійної ваги ефект лишається назавжди.
  • Схуднення за допомогою холоду можна поєднувати з іншими косметичними процедурами, тож це вдалий вибір для зайнятих людей.

Що обрати, кріоліполіз чи ліпосакцію, треба вирішувати під час консультації з лікарем. 

Источник: Версии
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам