Нідерланди — Еквадор: прогноз на матч, огляд ставок і коефіцієнтів

25 листопада відбудеться гра Чемпіонату світу з футболу Нідерланди — Еквадор. Протистояння пройде в рамках другого туру групового етапу. На офіційному рівні команди зійдуться вперше на футбольному полі. Раніше суперники грали двічі, але тільки в товариських зустрічах. В 2006 році перемогу здобула збірна Нідерландів. А в 2014 команди розійшлися нічиєю 1:1.

Національна збірна Нідерландів знаходиться на восьмій позиції в рейтингу ФІФА і вважається одним з головних претендентів в боротьбі за титул. «Помаранчеві» програвали останній раз ще у 2021 році в плей-офф Євро-2020. З того часу команда йде на безпрограшній серії, яка налічує п’ятнадцять ігор поспіль. Підопічні Луї ван Гала легко пройшли кваліфікацію до Мундіалю, зайнявши перше місце в групі. Також колектив показав злагоджену гру в Лізі націй, де переміг у п’яти зустрічах та один раз зіграв внічию. При цьому, «помаранчеві» двічі обіграли бельгійців, які зараз є однією з найпотужніших збірних світу.

Еквадор знаходиться на 44-ій позиції в рейтингу ФІФА. Команда набрала хорошу ігрову форму, перемігши в усіх п’ятьох контрольних зустрічах перед стартом Чемпіонату світу. Проте на Мундіаль колектив пробився з четвертого місця в групі. Воно і не дивно, адже команда поступилася лише таким південноамериканським грандам, як Уругвай, Бразилія та Аргентина.

Ставки на гру Нідерланди — Еквадор по лінії Паріматч

Експерти віддають перевагу збірній Нідерландів. Про це свідчать і коефіцієнти в букмекерській конторі Паріматч. На основні результати пропонуються такі ставки:

  • Перемога Нідерландів – 1,67;
  • Нічия – 3,95;
  • Перемога Еквадору – 5,0.

Як видно, перевага не настільки тотальна, щоб однозначно стверджувати, що для номінальних господарів це буде легка гра. Еквадор – досить організована команда і добре грає в захисті. А коефіцієнти на будь-який з варіантів є високими. Навіть курс 1,67 на перемогу «помаранчевих» вважається прийнятним для гри на ординарах.

Де робити ставки на Чемпіонат світу 2022

Робити ставки рекомендується на сайті БК Паріматч. Це перевірений роками букмекер. Компанія надає найкращі послуги. Крім високих коефіцієнтів та широкої лінії, перевагами букмекера вважаються:

  • надійність;
  • швидкі виплати;
  • багато додаткових функцій;
  • присутній розділ зі статистикою та аналітикою, що допомагає в ставках.

Більшість спортивних подій в онлайн-лінії супроводжується відеотрансляціями. Перегляд безкоштовно доступний зареєстрованим користувачам.

Источник: Версии
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам