Огляд апартаментів у FRANKLIN Concept House

На вулиці Олеся Гончара, 69, в оточенні популярних локацій Києва, зводиться новий комплекс апартаментів FRANKLIN Concept House. Вишукана архітектура, п’ятизірковий сервіс, інноваційна система безпеки, приватність, наявність підземного паркінгу — те, що мотивує інвестувати у проєкт.

Колекція апартаментів у FRANKLIN Concept House

Для купівлі доступні двокімнатні, трикімнатні та чотирикімнатні апартаменти у ЖК FRANKLIN Concept House. Загальна кількість — 156. Якщо в цьому є потреба, апартаменти можна перепланувати. Віддати перевагу відкритому простору або облаштувати гардеробну кімнату чи кабінет — на етапі зведення об’єкта можна звернутися до відділу сервісу, щоб обговорити ідеї. Є можливість реалізувати ексклюзивний дизайн-проєкт.

В апартаментах встановлюватимуться мінісейфи. Вхідні двері — броньовані. Завдяки панорамним вікнам вдень кожен квадратний метр буде наповнюватися сонячним світлом. Триметрові стелі сприятимуть візуальному розширенню простору та відчуттю свободи. Деякі апартаменти матимуть просторі тераси, звідки можна буде милуватися панорамою міста.

Про проєкт

Новий комплекс ФРАНКЛІН тонко впишеться в історичну забудову одного з найстаріших районів Києва. Будівля матиме перепади висотності — 5 та 19 поверхів.

Резидентам буде надано сервіс 5*. Забудовники також попіклувалися про технологічну досконалість проєкту. Спілкування з власною управляючою компанією ATMOSFERA буде переведено у віртуальний формат — передати та отримати інформацію можна буде через мобільний застосунок SFERA. Буде змога делегувати такі буденні турботи, як клінінг апартаментів, хімчистка, оренда автівки, замовлення сніданків, обідів та вечер із ресторанів, розташованих неподалік, тощо. Зі смартфона можна буде миттєво оплачувати рахунки за комунальні послуги.

Передбачено систему відеоспостереження за суспільними зонами. Вебкамери синхронізуватимуться зі смартфоном, а тому резиденти матимуть змогу переглядати трансляцію будь-коли й будь-де. Територія охоронятиметься 24/7. Для входу до будівлі та доступу на свій поверх власникам апартаментів буде видано електронні картки.

Передбачено business lounge, ресторани та офісні простори. Для автівок резидентів запроєктовано підземний паркінг.

Маєте намір інвестувати у FRANKLIN Concept House? Переглядайте планування на сайті та звертайтеся до відділу продажу, щоб ознайомитися з вартістю квадратного метра та умовами купівлі апартаментів.

54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам