Опалубка від виробника Техпром: види та застосування

опалубка

Опалубка — це термін, що використовується для процесу створення тимчасової форми, в яку заливається та формується бетон. Традиційна опалубка виготовляється зі сталі, але її також можна виготовити з алюмінію, дерева, пластику та інших матеріалів.

Види опалубки від виробника Техпром:

Опалубка для фундаменту. Опалубка фундаменту може бути виконана по-різному. Тип конструкції диктується розмірами, переважно висотою опалубки фундаменту. Опалубка для індивідуальних фундаментів аналогічна опалубці колон, а опалубка для стрічкових фундаментів аналогічна опалубці.

Стінова опалубка. Стінова опалубка складається з вертикально розташованих колод (несучих опалубок), до яких з боку бетону прибиті дошки обшивки. Вертикальні бруси скріплені по діагоналі за допомогою дощок з обох боків. На клинах, розташованих біля кожного третього вертикального бруса, розташовані горизонтальні ригелі.

Опалубка стелі. Стельова опалубка — це тип опалубки, який в основному використовується в конструкціях/будівлях. Обшивка опалубки може складатися з дошки обшивки або збірних панелей обшивки.

Балочна опалубка. Опалубка балки має збірні частини опалубного профнастилу (нижня частина профнастилу та бічні панелі профнастилу). Дно обшивки та бічні панелі складаються з дощок обшивки, скріплених разом за допомогою накладних стрічок.

Опалубка колон. Подібно до балкової опалубки, обшивка опалубки колон виготовляється заводським способом відповідно до розмірів колони з дощок обшивки, з’єднаних накладками.

Сталева опалубка Техпром виготовляється зі спеціальної порожнистої сталі, що має такі особливі властивості:

  • висока жорсткість;
  • висока міцність;
  • стійкість до навантажень.

На поверхні опалубки є захисний лист, який може ефективно захистити панель та збільшити кількість разів, коли можна використовувати опалубку зі сталевим каркасом.

Опалубка стінова

Як вибрати опалубку?

При виборі опалубки важливо враховувати тип бетону і температуру заливки, оскільки вони обидва впливають на тиск.

Сторони опалубки повинні витримувати гідростатичний тиск вологого бетону, який знизиться до нуля протягом кількох годин залежно від швидкості схоплювання та затвердіння.

Основа опалубки або стельове перекриття повинні витримувати початкове статичне навантаження вологого бетону та статичне навантаження сухого затверділого бетону.

Як тільки бетон набере достатню міцність, опалубку можна зняти.

Висока якість виготовлення та контроль необхідні для забезпечення високого стандарту та зовнішнього вигляду отриманої бетонної конструкції.

Виробник Техпром працює під час війни, щоб відновити країну скоріше. Для отримання додаткової інформації, переходьте на сайт tehpromproect.com.ua.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам