Що робити, якщо терміново потрібні гроші?

гривны

Від ситуації, коли терміново потрібна певна сума грошей, не застрахований ніхто, як би ретельно не планувались витрати. Зазвичай найважче отримати саме кредит готівкою, оскільки просто оплатити товари чи послуги кредитною карткою зовсім не складно. В такому випадку існує декілька варіантів, причому кожний вирішує особисто для себе, який обрати.

Як отримати необхідну суму?

Ще певний період часу тому більшість споживачів вважала, що найпростіший варіант – позичити гроші у знайомих чи рідних. Можливо, це виключно тому, що швидкі готівкові кредити, як, наприклад, манівео, стали популярними відносно недавно. Адже якщо розглянути плюси та мінуси, останніх виявиться явно набагато більше:

  • Потрібно пояснювати, навіщо знадобилися кошти.
  • Боржник почувається зобов’язаним.
  • Не завжди можна знайти потрібну суму на потрібний період.
  • Іноді людині, яка дала в борг, обговоривши конкретні терміни повернення, можуть знадобитися кошти суттєво раніше.

І все це на фоні одного єдиного, дещо сумнівного плюсу: зазвичай сума, взята в борг, дорівнює сумі повернення, якщо ви берете гроші у рідних чи близьких друзів. Але, враховуючи перераховані нюанси, краще все ж таки обрати інші варіанти.

Якщо гроші потрібні терміново, банківський кредит навряд чи вирішить проблему, адже, зазвичай, необхідно зібрати документи, дочекатися схвалення заявки, відвідати відділення (графік роботи яких часто співпадає з вашим робочим графіком) тощо. Отже, найзручнішим у всіх напрямках залишається швидкий кредит готівкою.

Кредити готівкою: нюанси

Кредити готівкою, швидкогроші, швидкозайм – напевне, кожен знає, про що йде мова. Суть таких фінансових організацій полягає у тому, що людина, якій терміново знадобилася певна сума готівкою, може отримати її швидко і без зайвого клопоту – просто звернувшись до найближчого офісу, розташованого, зазвичай, досить зручно та доступно. Переваги тут лежать прямо на поверхні:

  • Ніхто не буде запитувати, з якою метою ви берете кредит.
  • Швидкість оформлення.
  • Низький процент відмов.
  • Зручність погашення.

А якщо врахувати, що подібні мікрофінансові організації мають зручний графік роботи і привабливі бонусні системи, то іноді скористатися їхніми послугами виходить не тільки зручніше, ніж банківськими, а ще й суттєво дешевше, не кажучи вже про швидкість надання. При цьому, як показує практика, грамотне користування готівковими кредитами не тягне за собою збільшення процентних ставок, росту процентів та інших неприємностей, про які так люблять розказувати не надто відповідальні користувачі. І абсолютно точно – це набагато зручніше, ніж позичати гроші у знайомих!

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам