«СНБО, хватит игнорировать пророссийских политиков!» – В Киеве требуют санкций в отношении Загида Краснова

8 грудня біля будівлі Ради національної безпеки та оборони активісти ГО «Спільна варта» в черговий раз звернулися до керівників відомства. Мета акції – нарешті привернути увагу до одіозного політика з Дніпра Загіда Краснова та внести його до санкційних списків.

«Вже вкотре ми збираємось під силовими відомствами такими як Служба безпеки України, РНБО, Міністерство внутрішніх справ. Ми хочемо привернути увагу до одіозного депутата з Дніпра Загіда Краснова. Загід Краснов – це друг та поплічник сепаратиста Олега Царьова. Люди Загіда досі займаються бізнесом, яким володіє сім’я Царьова. Загід Краснов відкрито здійснює вояжі до Російської Федерації. Загід Краснов під час окупації українських земель, під час війни з агресором здійснює торгівлю з Російською Федерацією», – наголошують мітингуючі.

Вони вимагають санкцій щодо депутата Дніпровської міськради Загіда Краснова. Він відомий своєю проросійською позицією, кримінальним минулим та зв’язками з ключовими зрадниками України, які вже були внесені до санкційних списків. 

«Ми вимагаємо застосування санкцій для Загіда Краснова. Ми хочемо, щоби керівництво Ради національної безпеки і оборони розібралося з тими матеріалами які ми вже неоднооазово подавали, подивилися на журналістські розслідування, якими займаються незалежні журналісти та вчинили згідно закону дії щодо Загіда Краснова. Ми вимагаємо, щоб до нього були застосовані ті самі заходи, як і до всіх тих людей які здійснюють агресію щодо нашої держави», – наголосили вони.
На думку представників громадської організації, те, що Краснов сидить у чиновничому кріслі – пряма загроза національній безпеці України. Адже застосовуючи свої зв’язки він може збирати та передавати секретну інформацію агентам Кремля.

54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам