Сухий корм Фріскіс для маленьких кошенят

Перші тижні життя маленьких кошенят дуже важливі для процесу становлення здорового організму тварини. У цей період власник домашнього улюбленця має подбати про спеціальний раціон, який зможе задовольнити потреби маленького муркотуна в корисних мікроелементах: вітамінах та мінералах.

Сухий корм для маленьких кошенят від Фріскіс є чудовим варіантом, який надасть тваринці необхідної енергії для дослідження цього великого та цікавого світу. Навіть якщо це всього лише квартира на кілька кімнат.

Особливості сухого корму Фріскіс для маленьких кошенят

Спеціалісти компанії Purina створили сухий корм для кошенят, що має спеціально розроблену формулу харчування для тварин до 1 року. Вона відрізняється більшою поживною цінністю, яка так необхідна нашим чотирилапим друзям на цьому етапі життя.

Фріскіс Джуніор ‒ це повнораціонний корм сухий для маленьких кошенят, який розробили спеціально для здорового розвитку вашого маленького улюбленця. Він продається у двох варіантах пакування: на 300 грамів і на 10 кілограмів.

Складається харчування з таких основних інгредієнтів:

  • зернових культур, необхідних для достатньої кількості вуглеводів та білків;
  • м’яса та субпродуктів тваринного походження (10 %);
  • екстрактів рослинного протеїну;
  • вітамінів та мінеральних речовин;
  • риби та продуктів переробки риби;
  • молока та продуктів переробки молока;
  • дріжджів тощо.

Склад відрізняється наявністю натуральних продуктів, які можуть забезпечити потрапляння в організм улюбленця корисних мікроелементів.

Переваги сухого корму Фріскіс для маленьких кошенят

Корм для маленьких кошенят Фріскіс не просто так стає вибором для великої кількості власників хатніх тваринок. Він дає змогу насолодитися низкою переваг як муркотуну, так і його господарю. До цих переваг варто віднести:

  • Комфортне зберігання.Сухий корм дуже зручно зберігати упродовж тривалого періоду — він не псується, що дає змогу використовувати його в різні моменти становлення вашого улюбленця;
  • Економність. Таке харчування відрізняється великим рівнем економності — норма добового споживання для кота складає 115–160 грамів, тому упаковки на 10 кг вистачить на декілька місяців;
  • Насичений смак. Кошеня справедливо оцінить той факт, що ви насипаєте йому в миску таку смакоту;
  • Збалансований склад, який відрізняється наявністю комплексу мікроелементів для здорового розвитку кошеняти.

Раціон харчування маленьких кошенят значно відрізняється від їжі для дорослих котів. Саме тому варто подбати про правильне дорослішання хатнього улюбленця разом із Фріскіс.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам