Turbo – швидка доставка їжі відтепер і на Святошині!

Швидкісний сервіс Turbo доступний жителям столиці з 2021 року. Основною ідеєю компанії є використання унікального підходу до організації доставки. Вона відкриває власні даркстори – магазини-склади, на яких зберігаються усі зазначені в каталозі продукти. 

Завдяки формуванню зони доставки в радіусі від 3 до 5 км довкола даркстора кур’єри можуть привезти клієнтам їхнє замовлення протягом 15-20 хвилин, не витрачаючи час на підшукування продуктів у супермаркеті та подолання довгого маршруту завантаженими київськими вулицями. 

Клієнти можуть скористатися інтерактивною мапою на сайті та в застосунку Turbo.ua, на якій зображені зони доставки й за допомогою якої можна визначити час доставки до вашого дому від найближчого складу. Спочатку доставка здійснювалась лише в окремі райони на Лівому березі столиці. Утім, сьогодні карта Turbo помітно розширилась. 

Сервіс запускає роботу нового даркстора на Святошині. Таким чином послуги компанії тепер можуть отримати жителі таких районів Києва: Нивки, Академмістечко, Софіївська Борщагівка, Петропавлівська, Південна Борщагівка, Святошин, Коцюбинське.

Як працює служба доставки Turbo?

Чому все більше киян обирають Turbo для доставки їжі? По-перше, це помітно заощаджує час. Адже тепер не потрібно витрачати години на походи по супермаркетах чи обирати компанії з доставки, які везуть замовлення 5-6 годин або виконують замовлення лише на наступний день. По-друге, зробити замовлення на сайті чи в додатку Turbo максимально просто. Усе, що необхідно зробити клієнтові, це:

  • перейти на сайт;
  • обрати товари з каталогу – вони зручно розподілені на категорії;
  • підтвердити замовлення, вказавши адресу доставки та спосіб оплати;
  • дочекатись кур’єра.

Замовлення приймаються на щоденній основі з 08:00 до 20:00. Вартість доставки складає всього 40 гривень. Якщо сума замовленні перевищує 250 гривень, кур’єр привезе його абсолютно безплатно.

Чому варто обирати саме Turbo: всі переваги сервісу для клієнтів

Новий даркстор на Святошині – це можливість познайомити ще більше людей зі службою доставки Turbo. Тим паче, що окрім швидкої доставки (що вже є беззаперечною і важливою перевагою), сервіс дарує своїм клієнтам ще кілька цікавих пропозицій:

  1. Всі нові клієнти можуть зробити перше замовлення з безкоштовною доставкою і це не залежить від того, на яку суму ви замовляєте товари! Щобільше, після першого замовлення на рахунок користувача нараховується 50 бонусів, які можуть надалі бути використаними на покупки або інші спеціальні пропозиції на сайті Turbo.
  2. Кешбек. Сервіс має свою віртуальну монету, яка називається TurboCoin. Ці бонуси нараховуються після кожного замовлення і їхня кількість залежить від розміру чека. Монети нараховуються у вигляді кешбеку, який можна використовувати під час наступних покупок. За першу покупку клієнти автоматично отримують 30 бонусів.
  3. Користувачі можуть обрати дві категорії товарів, на які буде нараховуватись більший кешбек. Це можуть бути товари з різних категорій.
  4. Ніяких затримок – клієнти завчасно знають час доставки товарів, він нараховується в залежності від відстані між будинком і найближчим даркстором Turbo.
  5. Широкий асортимент товарів. Окрім харчових продуктів (фруктів, овочів, молочних продуктів, м’яса, риби тощо), ви також можете замовити товари для дому, корм для тварин чи тютюнові вироби.

Якщо у вас виникли запитання, відвідайте сайт Turbo UA для отримання детальнішої інформації. Додаткові контакти:

Кенчадзе Діана

Директор з маркетингу

+38 (050) 474 31 03

[email protected]

Компанія продовжує розширювати географію доставки. Turbo – це висока якість продуктів та сервісу, яка доступна кожному. З усіма питаннями звертайтесь до менеджерів сервісу. Повірте, зробити замовлення та отримати продуктовий кошик за 15 хвилин ще не було так просто.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам