З Crezu взяти гроші в борг легко 

гривны

Crezu.ua працює задля задоволення фінансових потреб клієнтів. Позика онлайн може знадобитися в будь-який час. Причин для цього багато – затримка зарплати, термінове медичне обслуговування, незапланована відпустка, тощо. Але вірне рішення лише одне для всіх випадків. Треба подати заявку на отримання онлайн кредиту на сайті компанії.  

Це не займе багато часу, бо для ідентифікації особи потрібні лише паспорт і код. А для отримання кредиту знадобляться діюча картка будь-якого банку України та  мобільний телефон із доступом в Інтернет. Рішення приймається протягом 5 хвилин і у більшості випадків воно позитивне. 

Тож, не треба даремно витрачати час і нерви на відчайдушні пошуки грошей. За лічені хвилині Crezu надасть список МФО, готових тут і зараз перевести вам кредитні кошти на карту.

Куди звернутись, якщо терміново потрібні гроші?

Українці часто стикаються з фінансовими проблемами. Частіше за все, людям потрібна невелика сума на короткий термін. Вирішити це питання можливо різними способами. Спосіб номер один – взяти кредит в банку. Але це вихід не для всіх. Банки надають послуги кредитування переважно особам з офіційним працевлаштуванням. Довідка про доходи є обов’язковою умовою укладення кредитного договору. До того ж, банки пропонують великі суми. 

Тож, коли йдеться про гроші до зарплати, банківський кредит не найкращий варіант. У цьому випадку краще звернутися до мікрофінансових організацій (МФО). Вони надають короткострокові позики, не вимагаючи багато документів. Щоб оформити миттєвий кредит, не треба йти до відділення. Позику можна оформити онлайн за півгодини. Деталі такого оформлення можна дізнатися на сайті Crezu.ua.

Особливості банківського кредиту

Розглянемо особливості оформлення кредиту в банку:

  1. Потрібно особисто відвідати відділення банку
  2. Надати паспорт, ІПН, довідку про доходи, підтвердження реєстрації та працевлаштування
  3. Вік позичальника від 21 року
  4. Сума кредиту від 1000 грн.
  5. Режим роботи відділень з 9 до 18 в робочі дні
  6. Відсоток за кредитом від 3,5 на місяць
  7. Рішення може зайняти кілька робочих днів
  8. Висока залежність від кредитної історії

Ще одна особливість банківського кредитування – цільова спрямованість. Тобто, кошти видають під придбання конкретного майна.

Тому банківські кредити більше підходять для запланованих і досить дорогих покупок, коли є час вибрати потрібний товар і оформити відповідний пакет документів.

Вимоги до позичальників

МФО орієнтовані видачу менших сум, але оперативно і в потрібний клієнту момент. Більшість з них висуває наступні вимоги до позичальників:

  • Вік від 18 років на відміну від 21 в банку
  • Паспорт громадянина України
  • Номер телефону українського оператора
  • Банківська картки

Додаткові вимоги до позичальників можуть бути такими:

  • Код ІПН
  • Підтвердження реєстрації
  • Фото з паспортом в руках
  • Обмеження за віком до 70-92 років

Переваги позик в МФО

Основні клієнти МФО – це люди, яким потрібно вирішити фінансові питання тут і зараз. Швидкість прийняття рішення і простота оформлення грають тут ключову роль. У цьому випадку мікрокредити є ідеальним рішенням та знаходяться поза конкуренцією. 

Заявки на кредити МФО приймають онлайн, більшість з них працюють цілодобово в автоматичному режимі.  Вимоги до документів мінімальні:  потрібні тільки паспорт, ІПН і номер банківської картки. Компанії завжди пропонують привабливу процентну ставку і рішення про видачу позики приймають в лічені хвилини.

Однак, така невибагливість по відношенню до позичальників породжує більш високі ризики неповернень коштів, ніж у банків. Зрозуміло, що відсотки за користування кредитними продуктами від МФО значно вищі, ніж у банків. В середньому, вони складають 1,15-2% на день порівняно з 3,5% на місяць у банках. Це на порядок дорожче. 

Але головна перевага мікрокредитів онлайн у тому, що вони видаються на короткий строк. Тому переплата за них виходить не такою вже й значною. А перший кредит в МФО взагалі можна взяти від 0,01%. Це найвигідніші умови кредитування і Crezu з радо підбере пропозиції від МФО з найбільш високою ймовірністю отримання позитивного рішення.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам