Главному «пидраухуйнику» Киевской области надели на голову ведро с фекалиями


Олександр Деревенець, голова Київської обласної виборчої комісії, став жертвою власної роботи: 3 лютого 2011 року на голову чиновнику у власному домі наділи на голову відро з фекаліями.

Як повідомили сусіди постраждалого, подія відбулась вранці, коли О.Деревенець виходив на роботу. Невідомий чекав на сходах; коли пан Олесандр виходив з квартири — надів на голову відро з фекаліями.

Як відомо, голова Київського виборчкома своєю роботою підставив під сумнів демократичний процес виборів у Київській області. Тому бажаючих звести рахунки з головним «підрайхуником» області було багато.

Так, обласна виборча комісія позбавила права брати участі у виборах головного конкурента влади — партію «Батьківщина». Київська
обласна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидатів від фальшивої «Батьківщини» до Київської облради. Варто відзначити, що таке рішення ОВК ухвалила на вечірньому засіданні 30 жовтня 2010 року.

Також Київська виборча перешкоджала діяльності преси, зокрема не повідомляла про засідання та, прикриваючись державною охороною, не впускала на свої засідання журналістів. Журналісти пам'ятають ситуацію з редактором і журналістом газети «Правдошукач» — Юрієм Шеляженко, який власно був акредитований при Київській обласній виборчій комісії, а також і кандидатом у депутати Київської обласної ради. Його представники державної охорони не пустили на засідання ОВК, посилаючись на рішення голови ОВК Деревенця.

Варто згадати і сам процес підрахунку голосів. Адже О.Деревенець проявив чималу “смікалку” для встановлення результатів виборів. Як пишуть експерти, корегувались цифри та відсотки — в основному, за рахунок голосів, отриманих ВО “Свобода”, та тих, хто не підтримав жодного кандидата. В результаті цього переконливу перемогу отримала Партія Регіонів.

За свою сумлінну працю Деревенець мав отримати медаль «За відвагу», а замість цього отримав лайно на голову. Але вже цю «високу нагороду» він отримав від людей.

Источник: http://cripo.com.ua/?sect_id=10&aid=109697

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам