Патріоти будуть переслідувать посіпак Медведчука у Києві

"Правий сектор" йде на місцеві вибори, аби зупинити ФСБшні та відверто проросійські проекти.

Про це під час прес-конференції повідомив голова партії ПС Андрій Тарасенко. Він наголосив, що політична сила, яку він представляє, має на меті представити альтернативу олігархічним партіям і ворогам України.

"Ми бачимо, що до влади в Києві рвуться абсолютно ФСБшний проект Пальчевського, який мімікрує під патріотизм, відверті вороги — це ОПЗЖ, проект Медведчука, кума Путіна, так само, як і патія Шарія, яка є відверто проросійською", — наголосив Тарасенко.

Крім цього він підкреслив, що "Правий сектор" хоче стати альтернативою силам, які протягом десятиліть займаються "столичним дерибаном". А також протистояти олігархічним партіям, якою, на думку Тарасенка є "Європейська солідарність".

 

 “Правий сектор” хоче стати альтернативою силам, які протягом десятиліть займаються “столичним дерибаном” - Тарасенко. Фото: ukrinform.ua

“Правий сектор” хоче стати альтернативою силам, які протягом десятиліть займаються “столичним дерибаном” — Тарасенко. Фото: ukrinform.ua

"Окрім столиці, наша дія і протидія цим ворогам буде відбуватись по всій Україні. Ми вирішили взяти для себе декілька ключових регіонів, окрім Києва, це Тернопільщина, Львівщина, Сумщина, Полтавщина та Київщина" — заявив лідер ПС.

Також Тарасенко представив лідерів списку "Правого сектору" в Києві – керівника ветеранської служби та речника ДУК ПС Діану Виноградову, голову столичного осередку ПС Юрія Гуренка та керівника охоронної компанії "Охорона ПС" Станіслава Мисловича.

Источник: Gazeta.ua
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам