Будівництво складу під ключ за доступними розцінками

Будівництво складів затребувана послуга, яка необхідна підприємствам різних сфер та напрямів діяльності, логістичним центрам тощо. Профільна компанія https://servicestroy.com.ua/budivnictvo-skladiv/ надає повний спектр послуг, від розробки проектів, до безпосереднього будівництва та введення будівель в експлуатацію.

Ключові моменти

Склад є одним із основних елементів для різних напрямків бізнесу: виробництв, торгівлі, транспортних компаній. Будівництво складу здійснюється за найсучаснішими технологіями, з дотриманням правил та вимог нормативів. Найбільш затребуваними на сьогоднішній день є металоконструкції, що швидко зводяться. Вони включають каркас із сталевого профілю, обшивку сайдингом, передбачається встановлення утеплювача, облаштування систем вентиляції тощо.

Можуть застосовуватися типові проекти. Також можливе розроблення індивідуальних рішень. Враховуються всі вимоги замовників, тип та характеристики товарів, які зберігатимуться на складі, інші моменти. У компанії працюють найбільш досвідчені інженери та проектувальники, які виконають попередню підготовку, а також комплекс розрахунків та інженерних вишукувань, комп’ютерне моделювання у спеціалізованому програмному забезпеченні. Випускаються необхідні креслення, оформлюються узгодження. Виготовлення конструкцій здійснюється на сучасному технологічному обладнанні. Використовується якісний металопрокат. Здійснюється обробка заготовок, перфорація. Всі елементи конструкції проходять антикорозійну обробку.

Будівництво складу відбувається у кілька етапів:

  • облаштування фундаменту, який може бути стрічковим, пальовим, з обв’язуванням швелером або брусом;
  • збирання каркаса;
  • встановлення покрівлі, дверей, вікон;
  • підведення електричної мережі та інших необхідних інженерних комунікацій;
  • утеплення стін;
  • монтаж вентиляції, кліматичного обладнання.

У складах можуть встановлюватись стелажі різних типів: палетні, поличкові та інші. Також можливе облаштування холодильних камер, монтаж іншого додаткового обладнання.

Як замовити

Будівництво складу від компанії servicestroy.com.ua здійснюється швидко та за доступними цінами. Для оформлення замовлення слід звертатися до компанії. Можна зателефонувати за вказаними телефонами або заповнити форму заявки на сайті. Співробітники надаст необхідні консультації, після чого буде підготовлено офіційну угоду. Ціни прийнятні та одні з найнижчих по ринку.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам