Человечество теряет слух!

Наушники

Кожного року 3 березня в усьому світі відзначається Міжнародний день слуху.

Втрата слуху — поширена проблема не лише в Україні. За оцінками Всесвітньої організації охорони здоров’я, на глухоту і різні порушення слуху хворіють більше 300 мільйонів чоловік, і до 2050 року це число може зрости до 900 мільйонів. При цьому лікарі запевняють, що в 60% випадків втраті слуху можна запобігти, якщо вчасно поставити діагноз. Наш світ стає занадто гучним!

«Багато людей, які мають проблеми зі слухом, не готові це визнати. Не готові перевірити слух, почути про проблему, почати користуватись слуховим апаратом, не готові повернути собі можливість чути.— зазначив засновник організації «Відчуй» Андрій Пишний. — Коли людина втрачає зір — це відгорожує її від предметів, коли людина втрачає слух — це відгороджує її від людей».

Тому ГО “Відчуй” уже не вперше проводить акцію з безкоштовною перевіркою слуху усім бажаючим. 

“Перевір слух”

28 лютого(неділя) ТРЦ DREAM TOWN 1. Київ, Оболонський просп., 1-б (метро Оболонь, Мінська)

  • 9 точок перевірки слуху з 12:00 до 20:00
  • Консультація лікаря ЛОРа з 15:00 до 19:00

Всі бажаючі зможуть безкоштовно пройти експрес обстеження і перевірити свій слух в 9 точках прийому спеціалістів. На початку процедури оглянуть зовнішній стан вушних каналів, потім, надівши навушники, подаватимуть звуки різної гучності та інтенсивності. Почувши їх, людина повинна натиснути кнопку на джойстику, підтвердивши, що добре чула звук. Варто відзначити, що всі процедури, а також прийом лікаря будуть проведені абсолютно безкоштовно прямо в залах ТРЦ DREAM TOWN 1.

Під час акції проходить соціальне опитування, щоб дізнатись — чому люди, перевіряють чи не перевіряють свій слух: https://vidchui.org/proekty/hearing/

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам