Ексголова Броварської РВА розповів свою версію відсторонення від посади

Проскочило

Колишній очільник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило розповів про свою версію причини його звільнення з посади

Про це повідомляє інформаційний портал «Моя Київщина«.

Павла Проскочила відсторонено від посади 14 вересня 2022 року. В ухвалі Печерського районного суду Києва сказано, що ексголова РВА є підозрюваним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

У своєму поясненні колишній очільник адміністрації заявив, що кримінальне провадження проти нього сфабрикували. Як зазначив Проскочило, після 9 вересня жодних слідчих дій не проводилось, а доказів його причетності до якого порушення немає. Колишній голова РВА переконаний, що справа має замовний характер для його дискредитації та усунення з посади.

Проскочило також додав, що розпорядження очільника КОВА Олексія Кулеби про його відсторонення поставило під сумнів саме існування Броварської районної адміністрації та оскаржується в судовому порядку.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам