Як підібрати ідеальну ювелірну прикрасу: практичні поради та рекомендації

Ювелірні прикраси — вірні супутники будь-якого образу. Вони допомагають грамотно розставити акценти, «оживляють» базове вбрання та надають жіночності. Підбираючи кулончики срібні або золоті, підвіски, сережки, каблучки та інші види прикрас, важливо дотримуватися базових правил. Це допоможе висловити свою індивідуальність і мати стильний вигляд.

Краще замало, ніж забагато

Тонкий ланцюжок і лаконічна каблучка матимуть кращий вигляд, ніж велика кількість коштовностей. Виняток становить стиль бохо, для якого багатошаровість — одна з характерних рис. Оптимальне поєднання трьох-чотирьох ювелірних виробів:

  • кулон;
  • сережки;
  • браслет;
  • каблучка.

Такий ансамбль вдало доповнить наручний годинник. Ця добірка прикрас доречна як у повсякденному, так і у святковому образі.

Неприпустиме змішання стилів та кольорів

Багато дизайнерів пропонують комбінації золотих та срібних відтінків. Цей тренд поступово набирає обертів, тому таке поєднання доречне. Натомість камені різних кольорів — моветон, який одразу впадає у вічі.

Шанувальницям яскравих барв варто зупинитися на певному відтінку. Оригінальний вигляд мають кольорові коштовності у поєднанні з прозорими елементами.

Особливості зовнішності

Золото та срібло пасують всім без винятку, тому прикраси у стилі мінімалізм стануть універсальним рішенням. Колір очей і волосся відіграє роль у виборі кольору каміння або емалі. Білявкам личать світлі тони, брюнеткам — насичені відтінки. Корисно зважати й на інші рекомендації:

  • Подовжені ланцюжки з підвісками витягнутої форми візуально зроблять шию тоншою, привернуть увагу до зони декольте.
  • Оригінальні кулони фантазійних форм мають незвичний вигляд і стають ключовою деталлю образу.
  • Масивні прикраси підходять мініатюрним дівчатам тендітної статури, а ювелірні вироби невеликого розміру стануть універсальним рішенням.
  • Стиль одягу слід враховувати і у виборі коштовностей. Класика вимагає лаконічності, кежуал — дотримання модних трендів, еко — використання прикрас на основі натуральних матеріалів.

Різноманітність доступних прикрас відкриває безмежний простір для експериментів. Варто спробувати різні варіанти, змінюючи образи та складаючи унікальні комплекти ювелірних виробів. Головне, уникати застарілих моделей, віддаючи перевагу розробкам відомих брендів, які користуються популярністю. Це безпрограшне рішення у виборі золотих і срібних аксесуарів.

Источник: Версии
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам