Якісне та недороге лікування зубів в стоматології в Києві

Стоматолог

Лікування зубів є найбільш частою послугою в сфері сучасної медицини. Мабуть, усі люди хоча б раз побували на кріслі у стоматолога. Лікарів, які працюють у «ЛюміДент» та інших клініках, вважають одними з найбільш актуальних та популярних фахівців в Україні, оскільки вони щодня рятують від зубного болю тисячі пацієнтів по всій країні.

У Києві сьогодні працює багато стоматологічних клінік, але тільки «Люмі-Дент» пропонує найвищу якість лікування зубів по найбільш приємними цінами. Клініка займає одне з лідируючих місць в сфері надання стоматологічних послуг у столиці – цього вдалося досягти завдяки високій кваліфікації лікарів, які мають величезний досвід, відмінні практичні навички та теоретичні знання.

Фахівці мережі центрів стоматології максимально серйозно ставляться до своїх обов’язків та прагнуть задовольняти всі вимоги та бажання пацієнтів. Стоматологи клінік мають величезну популярність у жителів Києва, що можна бачити по численним позитивним відгуками про стоматологію. Багато пацієнтів рекомендують «Люмі-Дент» родичам, друзям та колегам, що є незаперечною ознакою найвищої якості наданих послуг.

Лікування зубів без болю!

Фахівці стоматології в Києві освоюють та впроваджують безліч передових методів лікування та протезування, користуючись новими технологіями, сучасним обладнанням, високоякісними інструментами та матеріалами. Багато людей не хочуть відвідувати стоматологічний кабінет, оскільки бояться сильного зубного болю. Але тепер ви можете не переживати – досвідчені лікарі клінік «Люмі-Дент» проводять всі процедури максимально акуратно, а при виникненні необхідності роблять укол знеболюючих засобів – завдяки цьому лікування проходить без будь-яких неприємних відчуттів.

Перечень наданих послуг

Клініка «Люмі-Дент» пропонує пацієнтам вигідні ціни, надаючи повний спектр стоматологічних послуг:

  • терапія: лікарі видаляють карієс, пульпіт, періодонтит, чистять та відбілюють зуби;
  • ортодонтія: встановлюють брекети;
  • ортопедія: встановлюють коронки, вініри, протези;
  • пародонтологія: лікують ясна, пародонтоз, пародонтит, гінгівіт;
  • імплантологія: встановлюють імплантати, проводять кісткову пластику та сінус-ліфтинг, видаляють зуби та ін.

Мережа клінік «Люмі-Дент» гарантує кожному пацієнту швидке, ефективне та безболісне лікування зубів та проблем з яснами, при цьому надані послуги не сильно вдарять по їх бюджету.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам