Виконання будь-яких перекладів швидко, якісно та за доступною ціною

Словарь

Бюро перекладів Exclusive Consulting Group пропонує виконання швидкого та якісного перекладу фінансової, медичної, технічної документації а також переклад сайтів. Якщо у вас виникла потреба виконання даного виду робіт, звертайтеся до справжніх фахівців та будьте впевнені, що результат, терміни виконання робіт, а також вартість послуг залишать вас задоволеними.

Що пропонується клієнтам

Усний та писемний переклад будь-якого спрямування із дотриманням всіх вимог, які висуваються до такого виду робіт: якщо це те, що ви шукали, то вам потрібні саме бюро перекладів Exclusive Consulting Group. Також до уваги клієнтів пропонується:

  • Дотримання термінів, висунутих замовником.
  • Гарантія якості будь-якого перекладу.
  • Виконання робіт носіями мови.
  • Переклад на будь-яку мову світу.
  • Справедлива вартість робіт.
  • Нотаріальне завірення.

Зверніть увагу: бюро перекладів може надати вам всі необхідні ліцензії, а також численні міжнародні сертифікати. Спеціалістів з Exclusive Consulting Group залучають до проведення судових засідань, а також відеоконференцій із вузькоспеціалізованими тематиками.

Перелік послуг

Зазвичай компанії, в яких працюють справжні професіонали, виконують замовлення не лише не письмовий, а й на усний переклад, який, безумовно, є набагато складнішим. Exclusive Consulting Group гарантує бездоганне виконання:

  1. Усних перекладів: такі перекладачі вільно володіють рідною й іноземною мовами, мають гарну пам’ять, увагу, концентрацію та дикцію. Зазвичай попитом користуються перекладачі-гіди, присяжні, а також перекладачі, що супроводжують ділові переговори, офіційні заходи тощо.
  2. Письмових перекладів: технічний, медичний, юридичний, економічний, літературний та інші види перекладів доступні для замовлення. Ви можете бути впевнені, що перекладач не тільки бездоганно володіє іноземною мовою, а й має вузькоспеціалізовані знання з обраної тематики. За потреби, всі письмові переклади видаються замовнику нотаріально завіреними.
  3. Перекладу та локалізації сайтів: адаптація вашого сайту під особливості тієї країни, для аудиторії якої ви плануєте його запустити. Така робота потребує одночасної участі перекладачів, ІТ-спеціалістів та фахівців, знайомих з особливостями культури та менталітету потенціальної аудиторії.

Якщо в переліку послуг ви не знайшли те, що вам потрібно –зателефонуйте спеціалістам за вказаними номерами, і вони обов’язково проконсультують вас та нададуть необхідну інформацію. Можете бути впевнені: жоден ваш запит не залишиться без відповіді, а будь-яке замовлення буде виконане швидко та якісно.

54321
(Всего 1, Балл 1 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам