Депутат Львовского облсовета Турчин: «Именно Калетник навел порядок на Львовской таможне»

Депутат Львівської облради Турчин Богдан Данилович вважає, що саме з приходом на посаду очільника митниці Ігоря Калєтніка, у Львівській митниці по-справжньому почали наводити лад.

«Будь який школяр Вам розповість, що таке українсько-польський кордон і з чим він безпосередньо асоціюється. Те, що контрабанда йшла і вдень і вночі, ні для кого не секрет. Як ні для кого не секрет, що за рахунок кришування контрабанди, більшість нинішніх депутатів облради й жила.
Нещодавнє засідання сесії Львівської облради і вимога депутатів звільнити голову Державної митної служби ніщо інше, як гнів людей, які попривикали ситно їсти та м’яко спати, а потім зрозуміли, що красиве життя закінчилося.

Калєтнік позвільняв приватних митників, от вони і підняли ґвалт.
Зрозуміло, що деякі депутати на Львівщині почуваються, як хазяї. Але хазяйнувати треба в інших сферах: дороги будувати, соціальною сферою займатися.

А контрабанду Калєтнік на західному кордоні вже давно перекрив».

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам